Wij presenteren onze agenda met trots, en nodigen u uit om eens op een maandagavond langs te komen, sfeer te proeven.

Agenda

We komen elke eerste maandag (feestdagen uitgezonderd) bijeen in de kantine van handbalvereniging Vires et Celeritas, Calslaan 91. De zaal is open vanaf ongeveer 19:30.

2018

5 febuari, Lezing over onze Noordzee, door Harm Niesen Harm Niesen is o.a. bekend van de Faunabescherming waar hij zich inzet voor natuur en natuurlijk de fauna. Hij is een fervent vogelaar, die we wel eens horen bij het radioprogramma “Vroege vogels” en actief bezig is om de natuur te beschermen. Naast vogels heeft hij nog een ander interessegied, namelijk het Nederlandse zoutwater. Al meer dan een halve eeuw heeft Harm een koudwater-zeeaquarium. Door zijn vele contacten heeft hij allerlei bijzondere dieren kunnen bemachtigen en gehouden waarvan hij in de loop de loop der jaren enorme aantallen dia’s heeft gemaakt en interessante observaties heeft gedaan die hij met ons gaat delen. Dus kom allemaal, zo’n kans krijg je nooit meer.

5 maart, Besloten ledenvergadering
Het reilen en zeilen van onze vereniging. Waar gaan we naar toe op excursie? Oostvaardersplassen? Fish4Ever (aquariumplanten.com)? Reptielenhuis De Aarde? Wadlopen? Denk er eens over na.

10 maart, Uitslag districtskeuring
Wij organiseren dit jaar de uitslagavond. En wel in de Agnietenkapel!

2 april, Lezing over ..., door Pim Wilhelm
Pim Wilhelm hebben we wederom weten te strikken voor een lezing. De keuze is nu nog tussen Microscopie of Maanvissen. Misschien dat Pim gewoon nogmaals moet komen.

7 mei, Kiek 2018
Komt de debutantenkeuring die begon in Gouda weer als Kiek naar Gouda?

4 juni, BBQ
Zal het weer mee zitten? Of moeten we schuilen?

3 september, Op bezoek bij Diercentraal Bodegraven
Koos, de eigenaar, is al jaren lid van onze vereniging. De meesten kennen hem van zijn tijd bij Utopia. We willen graag bij hem langs. Misschien in samenwerking met... En we gaan voor de praktijk.

1 oktober, Nicaragua, Jan
Onze reizende reporters zijn weer weggeweest. Wij gaan het met hen (her)beleven.

5 november, Schouw
Behoeft toch geen uitleg? Bakkies kijken en stemmen!

3 december, Quiz en Bingo
Tenminste, als de leden dit weer willen!