Contact

Wie is wie binnen de vereniging? Waar kunt u uw vragen te stellen? Hieronder treft u de namen aan van de verschillende contactpersonen. Maar eerst het belangrijkste: de locatie van "ons" clubgebouw.


Grotere kaart weergeven

Adres contactavonden

De contactavonden worden gehouden in de kantine van handbalvereniging Vires et Celeritas. Aanvang is 20:00. Maar de koffie is al eerder bruin, vaak rond 19:30.

Het adres is:

Kantine Handbalvereniging Vires et Celeritas
Calslaan 91
2804 RT Gouda

U bent altijd welkom. Dus bent u geïnteresseerd, kom eens langs.

Bestuur

Het bestuur is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de vereniging. Dat neemt niet weg dat van leden wordt verwacht dat zij ook hun verantwoordelijkheid nemen. De leden zijn bepalend bij het invullen van verenigingsavonden, excursies maar ook voor het aanleveren van artikelen en informatie voor op de site en voor ons clubblad. Het bestuur faciliteert slechts en is centraal aanspreekpunt.
Het huidige bestuur bestaat uit:

Begroetingscommisie

Elke vereniging heeft er één, toch? Bij onze vereniging is de hele vereniging de welkomstcommissie. Hoe? U wordt gewoon door iedereen hartelijk welkom geheten op een avond. Wilt u dat één van ons uw trots komt bewonderen? Dan vraagt u het. Wilt u het niet? Ook goed. U wilt alleen het "blaadje"- waarmee we ons kleurenmagazine te kort doen - in de bus? Ook geen probleem. Het is aan u.

Bezorging clubblad

Sinds jaar en dag is Henk van den Bor verantwoordelijk voor de bezorging van uw clubblad. Mocht u vragen hebben, het blad niet ontvangen hebben (onmogelijk), contacteer dan Henk (hpvandenbor@ziggo.nl).

Redactie clubblad

Margie van der Heijden is de redactrice van ons clubblad. Heeft u een leuk artikel gezien, zelf geschreven, een erratum (onmogelijk) door te geven? U wilt adverteren? Neem contact op met Margie (redactieong@kpnmail.nl) en zij zal met u doornemen hoe en wat. Dit geldt ook voor artikelen die op onze site staan.

Redactie site

De site is een gedeelde verantwoordelijkheid van de leden. Mocht u onvolkomenheden zien, kunt u contact opnemen met Robert Koelman (ong@rgkoelman.nl).