Maandblad

Reclame affiche
Reclame affiche

Zoals bij elke goede vereniging, hoort er natuurlijk ook een verenigingsblad bij. Ons maandblad komt 5 keer per jaar uit en behandelt elke keer verschillende onderwerpen. Zo staan er diverse artikelen in over zoet- of zeewater vissen, planten, vijvers en techniek. Ook komt het terraria en insectaria regelmatig aan bod en alle andere prachtige dieren en planten uit onze natuur. Daarnaast treft u hier de verslagen van onze lezingen en ledenavonden aan en alle andere informatie over de vereniging zelf met de agenda waarin onze ledenavonden worden aangekondigd maar ook een evenementenlijst met interessante beurzen en/of lezingen. Het is een blad voor, maar ook door de leden, dus worden er regelmatig ervaringen of nieuwtjes van de leden zelf geplaatst.

Onderstaand vindt u drie linken. De eerste link verwijst naar onze laatste uitgave van het boekje (PDF). Hier is ons maandblad volledig te bekijken. De tweede link is een index op ons blad. Makkelijk, wanneer u niet meer weet in welke uitgave een artikel staat. En als laatste vindt u een link naar onze jubileumuitgave uit 2010 (PDF).

Mocht u een speciale uitgave graag per mail willen ontvangen, dan kan u deze aanvragen per email: redactieONG@kpnmail.nl.

Jubileumblad 1960 Jubileumblad 2010 Tot en met 2013 Heden ten dage, A4