Schouw

Op onze vereniging hebben we in de loop der tijd vele aquaria en vijvers mogen keuren (schouwen). En dit op de gevoelige plaat en inmiddels ook digitale plaat vastgelegd. Voor ons altijd weer een feestje om te kijken naar die aquaria. Leuk en leerzaam. En dat delen we graag met u. Het afgelopen decennium vindt u terug. Wat gelijk ook weer een beeld geeft van de onwikkeling van onze hobby!
De vijverkeuring valt overigens altijd eerder dan de schouw. Dit in verband met het weer. Wij hebben gekozen om de vijverkeuring en vivariumkeuring onder n noemer te tonen.

De deelnemers aan een verenigingskeuring mogen overigens bij genoeg punten door naar het district. De districtskeuring valt altijd in het volgende jaar. Een link naar die keuring vindt u terug bij de uitslag van de schouw.

Blader door de jaren heen om de ingezonden aquaria te bekijken. Of spring direct naar een jaartal.

De belofte van dit jaar is een aantal van 9 deelnemers:

Fotografie en film weer in de handen van Jan en Margie en de vertrouwde schouwmeesters natuurlijk Mascha en Ivo. De avond was onvergetelijk. Veel discussie, noest oordelende, wikkende, wegende, strepende en cijferende leden. Met de telefoon, want het ging digitaal. De uitslag was aan het einde van de avond eenduidig, maar eerst de aquaria.

Raymond

Jan

Mascha

Ivo

Robert

Uitslag

Onze vereniging heeft alleen winnaars. Winnaars met allemaal een heerlijke hobby en een aquarium waar men trots op is. Maar de cijfers zijn toch geteld.

Plek Deelnemer Ivo en Mascha Onze leden Totaal
1 Raymond (afgevaardigd)
2 Jan
3 Mascha
4 Ivo
5 Robert

Raymond ontving de beker uit handen van Jan. Ivo en Mascha hebben weer een prima stuk werk met deze avond afgeleverd! En hadden nu filmpjes teopgevoegd in de presentatie om te kijken of het er in het echt ook zo uit zie. Onze biotopen zijn inderdaad zeer gelijkend.

En wie mogen en willen dan naar het district 2020? Alleen Raymond heeft zin. Wij gaan hem steunen!